Feesten

Een feest of evenement organiseren doet u niet elke dag. U wilt een professionele dj en perfecte kwaliteit als het gaat om de apparatuur. Qua uitstraling moet de show passen bij uw wensen, bij de locatie en uw budget.

Bij Kooyman & van Belzen bieden we u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Hierdoor is er altijd een passende opstelling van onze geluids- en lichtinstallatie voor uw feest of evenement. Of u nu een bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement organiseert, de drive-in van Kooyman & van Belzen zorgt ervoor dat uw evenement geslaagd wordt.

Bedrijfsfeest

Wanneer u een feest voor uw bedrijf organiseert wilt u natuurlijk dat alles uitstekend is geregeld. Of het nu om een achtergrondmuziekje gaat met sfeervolle verlichting tijdens een hippe bedrijfsborrel of om een groot bedrijfsfeest, bij Kooyman & van Belzen bent u aan het juiste adres. Met onze uitgebreide apparatuur kunnen we uw bedrijfsfeest sfeervol laten slagen. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Bruiloft

Allereerst gefeliciteerd met uw trouwplannen! Er komt een hoop op u af tijdens het regelen van de grote dag. En het uitkiezen van een goede drive-in show kan hierin lastig zijn, gezien de vele drive-in shows die actief zijn. Bij Kooyman & van Belzen vinden wij het belangrijk om een perfect feest neer te zetten met veel sfeer en goede muziek. Omdat het voor ons belangrijk is om te luisteren naar uw wensen zullen we eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek plannen waarin u ons en, belangrijker nog, wij u beter leren kennen. Tijdens dit gesprek zullen we uw muziekvoorkeur bespreken en bespreken we hoe wij de locatie kunnen gaan inrichten met onze apparatuur. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Evenement

Ook bij evenementen zijn wij inzetbaar, of het nu gaat om achtergrondmuziek bij een buurtbarbecue, een buurtfeest, of een ander evenement; bij Kooyman & van Belzen is veel mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.